Havenconcert 2016

Op zaterdag 27 augustus zal om 21.00 uur het 18e Havenconcert in Zeewolde plaatsvinden. Muziekliefhebbers van alle leeftijden kunnen die avond genieten van klassieke muziek in de open lucht.

havenconcert_jenkins

Op een eerdere editie van het havenconcert. Op de voorgrond het publiek, op de achtergrond het water met toeschouwers die vanaf hun bootjes toe horen.

Wat kunt u verwachten?
Een afwisselend programma vol verrassingen, dat weer eens afrekent met alle clichés dat klassieke muziek saai, afgezaagd, achterhaald en oubollig zou zijn. Tijdens deze 18 editie van het Havenconcert presenteert de Vereniging Vrienden van het Carillon Zeewolde u het Saxofoonkwartet ‘ Met Maten’, gitaarduo De Bruijn & Visser, David van Amstel op de Zingende Zaag en het bijzondere Muziekduo Wolfs-Klein Jan. Natuurlijk zal ook het unieke rijdende carillon met 50 bronzen klokken van beiaardier Boudewijn Zwart niet ontbreken. Het belooft een feestelijk openluchtconcert voor jong en oud te worden!

 

Heeft u een eigen bootje? Komt u ook genieten?

Stoelen staan klaar vanaf 20.30 uur aan de kade van de Aanloophaven in Zeewolde. Zitplekken zijn als altijd gratis. Het Havenconcert zal aanvangen om 21.00 uur. Om verzekerd te zijn van een zitplek komt u het best ruim op tijd. Het meenemen van eigen (klap)stoelen is toegestaan.

Misschien lijkt het u leuk het concert eens vanaf het water te beluisteren op uw eigen boot. In Zeewolde is dit mogelijk! Met wat kaarsen of lampjes op de boot draagt u op bijzondere wijze bij aan de sfeer van de avond. Houdt er wel rekening mee dat de muzikanten naar het publiek op de kade gericht staan, waardoor u op het water misschien niet alles even goed mee krijgt. Wellicht overbodig om te melden maar toch belangrijk: gelieve tijdens het concert niet te varen of met luid volume te praten.

Denkt u aan het weer?
Hoewel wij hopen op een prachtige zomeravond kunnen wij dit helaas niet garanderen. U kunt onbezorgd van het concert genieten door uzelf bij nat of koud weer te voorzien van een paraplu, regenkleding, warme deken of trui. Naar verwachting is het concert rond 22.30 uur afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *